Senarai Harga Iklan (17/01/2021)
 Cetak Muka Surat Ini

HarakahDaily Edisi BM - Muka Depan
Nama Posisi

Dimensi (px)

Per Hari Per Minggu Per Bulan Per 6 Bulan Per Tahun
Top Header 970 X 220 RM 166.67 N/A N/A N/A N/A
Leaderboard 720 X 90 RM 50.00 N/A N/A N/A N/A
Inline Article 720 X 90 RM 100.00 N/A N/A N/A N/A
Sidebar 1 336 X 280 RM 83.33 N/A N/A N/A N/A
Sidebar 2 336 X 280 RM 73.33 N/A N/A N/A N/A

HarakahDaily Edisi BM - Muka Dalam
Tiada rekod

TEMPOH PAPARAN

Semua jadual harga yang dinyatakan adalah bagi tempoh 30 hari maksimum atau tidak kurang dari 720 Jam.

PELAWAT & PRESTASI

HarakahDaily tidak bertanggungjawab dan tidak menjanjikan jumlah kunjungan dan pelawat unik dengan angka tetap dari semasa ke semasa, namun berdasarkan penilaian semasa Januari 2020, jumlah kunjungan adalah dengan purata 69 Ribu sehari dan 25 Ribu Pelawat sehari, bersamaan 2 Juta Bacaan dan lebih 700 Ribu Pelawat sebulan.

TERMA & SYARAT-SYARAT

  • Penerbit tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang tuntutan, tindakan, saman, permintaan, kerugian, perbelanjaan, atau ganti rugi secara langsung atau tidak langsung yang timbul daripada penerbitan atau kegagalan untuk menerbitkan iklan tersebut.
  • Penerbit berhak untuk meminda, meninggalkan, menjadualkan semula, menggantung atau mengklasifikasikan semula iklan walaupun menerima pembayaran. Penerbit berhak menerima atau menolak iklan yang dimaksudkan.
  • Setiap usaha akan dibuat untuk mematuhi tarikh pemulaan iklan dipaparkan tetapi Penerbit berhak untuk menahan iklan tanpa rujukan terlebih dahulu kepada pengiklan atau ejennya dan Penerbit tidak akan bertanggungjawab atas apa-apa kerugian yang disebabkan oleh kegagalan mana-mana iklan untuk muncul disebabkan oleh sebarang sebab.
  • Sebarang kesilapan pada bahan iklan atau kesilapan informasi yang diberikan oleh pengiklan adalah dibawah tanggungjawab pengiklan. Sebarang pembetulan atau pengiklanan semula yang akan diterbitkan hendaklah mengikut budi bicara Penerbit dan mungkin memerlukan kos tambahan.
  • Pengiklan tidak akan mengenakan tuntutan lain terhadap Penerbit walau apa pun atau apa pun masalah yang timbul.
  • Iklan mestilah telus dan jujur. Tidak dibenarkan iklan palsu, tidak tepat, memfitnah, skandal, lucah atau memaparkan aurat yang jelas, tidak wajar atau sifat sedemikian yang melanggar mana-mana undang-undang, atau peraturan kerajaan atau tertakluk kepada peraturan Penerbit.
  • Semua iklan yang diterima mesti dibayar di dalam Ringgit Malaysia. Tarikh pemulaan iklan dipaparkan akan dimaklumkan atau boleh dibincangkan setelah pihak Penerbit menerima bahan iklan dan bayaran penuh daripada pihak pengiklan.

POLISI BAYARAN


Iklan di laman web Harakahdaily atau surat akhbar hanya akan diterbitkan setelah kami menerima bayaran (atau bukti pembayaran) dalam masa TIGA (3) hari bekerja dari tarikh tempahan DAN diluluskan oleh pihak pengurusan. Tempahan iklan akan dihapuskan jika tiada pembayaran dibuat dalam tempoh itu. Tempahan iklan adalah tertakluk kepada Penafian & Syarat Penggunaan. akan dibenarkan hanya jika banner atau iklan belum diterbitkan.

Pihak pengurusan iklan Harakah berhak untuk mengubah kadar pengiklanan pada bila-bila.

Semua urus niaga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM / MYR). Bayaran boleh dibuat melalui kiriman wang, cek, perbankan internet, mesin deposit wang (CDM) atau datang ke:

Galeri Media Serbanika Sdn Bhd
No. 28 Jalan Pahang Barat,
53000 Kuala Lumpur
Malaysia

MAYBANK BERHAD: 5140 7561 1391
NAMA AKAUN: Galeri Media Serbanika Sdn Bhd


  • Tempoh Tempahan - Tempahan boleh dibuat pada bila-bila masa di laman web ini.
  • Had masa pembayaran - pembayaran atau bukti pembayaran mesti diterima oleh pihak kami sebelum jam 4:00 petang hari bekerja, sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum tarikh terbitan.
  • Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai tempahan banner, sila hubungi pentadbir laman web ini di +603-4021 3343 atau e-mel kepada myiklan@harakah.net.my.